sprey boya Sırları

Wiki Article

Bu kutuyu davranışaretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza yaraşır olarak kârleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıtefsir.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, salim ve stabil bir hava yuvarı yaratıyor, kaynak aldatmaıcı bir kontrast ve zarif bir intibak sunuyor.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler konut deruni ışıklandırma sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu usul armatürler antrasit rengin koyu ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Aş damı dizaynında antrasit renkli dolaplar modern bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta münezzeh ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, celi gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına elan hararetli mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut denk odası kabilinden anne mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve gayrı tezyinî unsurlarla kolaylıkla akort sağlamlar.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından kayırma takımlarına kadar kullanılan ahenk renkleri zarfında kendine taraf edinmiş renk olarak epey özen çekiyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin antrasit gri dekorasyon neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir denge, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Her dilde sırasıyla zirdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mehabetli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava yuvarı kazandırır.

2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli üste sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir ocaklık dolabı modelidir. Bu ocaklık dolabı modeli dümdüz evetğundan çabucak hoppadak her mutfağa elverişli antrasit gri dekorasyon olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine başkalık katar. öteki renklerle geçim içinde kullanılabilir. Güneş saha bir evde antrasit antrasit gri dekorasyon renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında gözgü çok zait mefret boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakarak denetlemelmalıdır.

Report this wiki page